Seppo Junttila leikkaa raparperia. Kasvi nostetaan vetämällä ylös ja päät leikataan pois. Kolmas, viimeinen leikkaus on käynnissä.
Raparperi jatkaa matkaansa pesuun. Sen jälkeen ruodit eli varret pilkotaan koneella sentin pätkiksi.
"Raparperin viljely ei ole bisnes, mutta saa näillä vähän elantoa", raparperimies tuumaa.
Ei bisnes, mutta kelpo sivuelinkeino
Seppo Junttila taisi olla maailman pohjoisin avomaankurkun viljelijä. Hän on tuottanut kuluttajille ja teollisuuteen erilaisia innovatiivisia tuotteita ankoista jouluperunoihin koko viljelijäuransa ajan.
"Mikään ei ole ollut vielä bisnes, tämä on kai sitten sitä harrastustoimintaa", Seppo väh . . .
Tämä on maksullista sisältöä, luo tili tästä »,
tai kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksilla tästä »
Ei kommentteja